Elektroniese Connector-ITT-kanon

Elektroniese Connector-ITT-kanon

Precision Industry Co., Ltd. is 'n professionele onderneming wat betrokke is by die ontwerp, navorsing en ontwikkeling en vervaardiging van elektroniese verbindings.Ons was nog altyd daartoe verbind om elektroniese verbindings en oplossings van hoë gehalte, hoë werkverrigting en hoë betroubaarheid te verskaf om ons kliënte van beter produkte en dienste te voorsien.

Onlangs het ons 'n pasgemaakte outomatiese vervoer- en breekmasjien van Zaoge Intelligent Technology Co., Bpk. bekendgestel, wat gebruik word om die watermondmateriaal van rekenaarverbindings gemaak van PBT, PC, LCP en ander materiale te verwerk.Die toerusting neem gevorderde tegnologie en toerusting aan, wat die watermondmateriaal van rekenaarverbindings vinnig en doeltreffend kan verpletter en gebruik, wat outomatiese vervoer en beheer bewerkstellig.

Nadat ons hierdie toerusting gebruik het, kan ons baie arbeidskoste en energie bespaar, terwyl ons ook produksiedoeltreffendheid en produkgehalte verbeter.Die toerusting voldoen nie net aan ons vereistes vir hoë gehalte en hoë doeltreffendheid nie, maar het ook die voordele van lae geraas, energiebesparing en omgewingsbeskerming, wat 'n stil, gemaklike en omgewingsvriendelike produksie-omgewing bied, wat ons produksie se omgewingsbeeld en gevoel van sosiale verantwoordelikheid.

Na die gebruik van die outomatiese vervoer- en breekmasjien wat deur Zaoge Intelligent Technology Co., Ltd. vervaardig word, is ons produksiedoeltreffendheid en produkkwaliteit aansienlik verbeter, terwyl dit ook omgewingsbesoedeling en geraasinterferensie aansienlik verminder het.Die stabiliteit en hoë doeltreffendheid van die toerusting bied sterk ondersteuning en beskerming vir ons produksie, en bied ook aan kliënte beter produkte en dienste.

Kortom, ons glo dat ons samewerking met Zaoge Intelligent Technology Co., Ltd. ons produksiedoeltreffendheid en produkkwaliteit verder sal verbeter, en meer bevredigende produkte en dienste aan ons kliënte sal bring.Ons sien uit na toekomstige samewerking met Zaoge Intelligent Technology Co., Ltd. om gesamentlik die ontwikkeling van die elektroniese verbindingsbedryf te bevorder en groter bydraes tot omgewingsbeskerming en volhoubare ontwikkeling te maak.


Postyd: 16 Oktober 2023